Zakelijk

Zakelijk vervoer, onze dienstverlening is bijna onbeperkt Wij denken graag met u mee in de voorbereiding van uw reis. Eminent Persoonlijk Vervoer rijdt u zowel nationaal als internationaal naar elke gewenste bestemming.

Wij zorgen met ons zakelijk vervoer voor:

  1. Vervoer met beveiliging. Wij scannen voor de rit rondom de auto naar verdachte situaties en tijdens het rijden blijven wij scannen op eventuele achtervolgingen.
  2. De chauffeur heeft een speciale rijopleiding gevolgd, namelijk CCV-D1
  3. Vervoer van u en/of uw cliënt(en) naar en van het vliegveld of elders
  4. Vip vervoer naar gala’s, feesten of bruiloften
  5. Wij rijden van november tot april met winterbanden
  6. Aan boord vindt u een recente krant en een verfrissing
  7. Eminent Taxi Assen beschikt over goede, veilige en representatieve auto’s, namelijk een  waterstof-elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO.

Rekeningrijden

Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot rekeningrijden. Één keer per maand een factuur met een duidelijk overzicht van de ritten die gereden zijn.

In uw eigen auto

Bij Eminent Taxi is het ook mogelijk om een chauffeur in te huren die u vervoert in uw eigen auto naar de plek van bestemming. De eventuele wachttijd kan door onze chauffeur gebruikt worden om bijvoorbeeld uw auto van binnen en/of buiten te reinigen.

Gecertificeerde chauffeur

Juist omdat wij er van overtuigd zijn dat de taxi klasse voor het zakenleven een dusdanig hoge kwaliteit nodig heeft, hebben wij gekozen voor het volgen van de opleiding van directiechauffeur (CCV-D1), om u nog beter van dienst te zijn.