Eminent

Taxibedrijf Eminent Persoonlijk Vervoer heeft niet voor niets de naam EMINENT. U wordt op een eminente manier, tijdig, veilig, ontspannen en nu ook milieuvriendelijk, naar uw plek van bestemming gebracht. De auto heeft veel luxe: een comfortabele zit, veel beenruimte en ook een aansluiting voor uw laptop zodat u prettig kan werken terwijl Hans u naar uw plaats van bestemming brengt.

Uiteraard staat veiligheid voor u, de chauffeur en de mede weggebruikers bij ons taxi bedrijf hoog in het vaandel.

Daarnaast zijn integriteit en betrouwbaarheid voor Eminent Persoonlijk Vervoer vanzelfsprekend. Wat u in onze taxi bespreekt en met onze chauffeur blijft binnen de taxi!

Werkgebied

Vanuit Dwingeloo opereert Eminent Persoonlijk Vervoer voornamelijk in de drie noordelijke provincies. Maar ook direct vervoer van/ naar diverse luchthavens, zoals Amsterdam, Düsseldorf en Frankfurt is mogelijk. Reserveren kan telefonisch of per e-mail.

Ook van/naar hotels en restaurants rijden wij u graag. Wij doen o.a. regelmatig ritten voor Hotel & Restaurant Wesseling en Restaurant Onder de Eiken in Dwingeloo. Wij brengen u graag naar uw favoriete restaurant en brengen u daarna weer naar huis.

Hans de Jeu

Hans de Jeu, uw chauffeur bij Eminent Persoonlijk Vervoer.
Gecertificeerd directiechauffeur D1. Hans heeft zijn diploma behaald door de opleiding te volgen via Bruseco.
Daarnaast is Hans de Jeu ook in het bezit van het taxi diploma en de chauffeurspas.
Vanuit ons netwerk beschikken wij verder over diverse chauffeurs met het directiecertificaat en een taxi pas. Deze chauffeurs kunnen ingezet worden bij drukte of afwezigheid van Hans de Jeu.

Hans: “Ik zou graag het milieu in de wereld willen verbeteren, ik zou mijn kinderen en kleinkinderen een betere wereld willen achterlaten. In mijn eentje de hele wereld veranderen gaat natuurlijk niet. Maar met mijn emissievrije auto kan ik tenminste een heel klein steentje bijdragen.”

Eminent Taxi